Eind van het jaar in kerstsfeer bij Reinhart Orchideeën

Reinhart Orchideeën aan het Westerveen organiseert een open huis rond de de kerstdagen. rnrnEr zullen vele verschillende soorten planten te zien zijn, waaronder natuurlijk orchideeën. De planten worden tentoongesteld in de orchideeëntuin van de kwekerij. De tuin is een afgescheiden gedeelte van de kas. Reinhart heeft een oerwoud van 500 m2 geschapen waarin de planten in hun natuurlijk omgeving te zien zijn. rnrnAls extra activiteiten:rnKunst in de Kas; o.a. Keramiek, Afrikaanse kunst, schilderijen, foto’s..rnNatuurlijk kan er een wandeling gemaakt worden in de buitentuin (beetje afhankelijk van het weer) en de binnentuin met vissen en vogels.rnrn24 t/m 31 decemberrndagelijks van 11:00 – 17:00 uur.rn1ste en 2de Kerstdag OPEN.rnWesterveen 16 Haren.rn[link=https://www.facebook.com/ReinhartOrchideeen/ external]Facebook[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.