Jeroen zoekt versterking in Amerika

Oud v.v. Glimmen trainer Jeroen Hofstede runt in Dutchess County Amerika zijn eigen voetbalschool. Nu zoekt Jeroen voor zijn "Dutch Elite Soccer Academy" versterking. Lijkt het jou leuk om trainer te worden in Amerika? Bekijk dan onderstaande vacature:rnrnDe Dutch Elite Soccer Academy (the Dutch Elite) is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige trainer voor 2 periodes van 9 maanden (maart-november 2016/2017). De Dutch Elite is een jonge onderneming, en zoekt een trainer die binnen en buiten het veld de club helpt te groeien.rnrnJe taken omvatten het verzorgen van trainingen, het opzetten van projecten, leiding geven aan projecten en het uitbreiden van het klantenbestand.rnrnDe Dutch Elite Soccer Academy is actief in Up-state New York (Dutchess County), ongeveer 100 kilometer ten noorden van New York City.rnrnDe vereisten:rn- Minimaal TC-3rn- Rijbewijsrn- Minimaal 2 jaar trainers ervaring (F/E pupillen is een pre)rn- Affiniteit met het trainen van jeugd (5-18 jaar) op allerlei niveaurnrnDe kosten voor het visum en het vliegticket zullen worden betaald door de Dutch Elite. Voor meer informatie, ga naar [link=http://www.thedutchelite.com/ external]www.thedutchelite.com[/link].rnrnInteresse of aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen Hofstede; info@thedutchelite.comrnrnDelen van dit item wordt zeer gewaardeerd.rnrn[img]http://www.thedutchelite.com/wp-content/uploads/photo-gallery/Marco%20van%20Basten%20team%20Summer%20Select%202015/_DSC6819.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.