Programma Haren FM

Haren FM programmering.rnHaren FM presenteert elke zaterdag twee uur lang de mooiste gouwe ouwe. Tussen 1 en 2 “Non-Stop 50’s en 60’s”. Tussen 2 en 3 “Non-Stop Gold”.rnTweede kerstdag “De Winterse 50”rn rnZaterdag 19 december 2015:rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest(en) van de week, “de hits uit de lijsten allertijden”. Eigenaar Henk Visser stopt per 1 januari bij Flashman Mannenmodern09.30 – Gerd van Helden van Groenstudio De Natuurtuin met tips voor de wintertuin.rn10.00 – Wethouder Michiel Verbeek, hoe nu verder richting zelfstandig Harenrn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Lammie Schuiling (leerkracht Kentalis Guyotschool) betreurt mogelijk verdwijnen Kentalis Internaat.rn11.00 – Veel agendatips voor de komende kerstvakantie.rn11.30 – Agendaberichten (kerstmarkt in centrum Haren) + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische onderwerpen. Met daarin o.a. belevenissen chauffeur doktersdienst, de weekplaat van Daniël en berichtjes uit de gezondheidszorg. Onderwerp: Bekkenbodemfysiotherapeut Astrid Huijpen over incontinentie bij mannen en vrouwen, wanneer bekkenfysiotherapie? Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- Bert Romkes terug van wandeltocht naar Romern- Uitje van de Week: Kerstrun Hoornsemeerrn- Vaste gast: Helene Molijn van De Tiehofrn- Kees Romijn over stand van zaken bij Schaakclub Harenrn- Achilles-trainer Theo ten Caat blikt vooruit op Achilles 1894-Be Quick 1887.rn rnZondag 20 december:rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de vanuit de Hoeksteen a/d P. Wieringaweg in Haren. Speciaal karakter: 4 e Advent. Lezing – Lucas 1:26-38. Thema: Als God komt (3): de moeder(overgave). Voorganger: ds. Jan Bosch. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 24 december,rnFlexwerk 20.00 – 22.00 uur.rnDe uitzendkrachten hebben een avondje vrij af.rn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.