Programma Haren FM

Zondag 13 december:rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Dorspkerk a/d Rijksstraatweg in Haren. Thema: Derde Advent, muzikale ondersteuning kwartet Et Cantorum, Voorganger is ds. Toornstra, het orgel wordt bespeeld door Anco Ezinga. Aanvang 10.00 uur.rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit “Onrust op De Olmen” een hoorspel door Dick van Putten (AVRO 1969)rnKijk ook op: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelO/OnrustopdeOlmen.htmrnrnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnrnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rnrnMaandag 14 december, 19.45 uur – tot einde vergadering.rnRechtstreekse uitzending maandelijkse raadsvergadering. Op agenda ondermeer: herindeling en installatie Jongerenraad Haren. We beginnen met een Harens Nieuws Overzicht.rnrnDonderdag 17 december, 20.00 – 22.00 uur.rnRock RadiornTwee uur veel rock muziek uit de 70’s., 80’s, 90’s en 00’s, met Michiel Westerdijk en Remco Faber.rnrnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rnrnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrnrnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rnrnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrnrnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.