Voetbalvereniging Glimmen heeft komend seizoen nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur van v.v. Glimmen is in samenspraak met de spelersraad van het eerst elftal op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2016/2017. Na een prima sollicitatieprocedure kan de vereniging mededelen dat Patrick Beek vanaf het komende seizoen onze nieuwe hoofdtrainer wordt.rn rnPatrick Beek is 40 jaar en woont in Zuidlaren samen met vriendin en 2 jonge zonen. In het dagelijks leven is hij werkzaam als vakleerkracht lichamelijke opvoeding. Op dit moment is hij voor het derde jaar hoofdtrainer bij Veendam 1894 zondag. Daarvoor is Patrick onder meer hoofdtrainer geweest bij Gasselternijveen en jeugdtrainer bij SC Heerenveen.rn rnAls voetballer heeft Patrick gespeeld bij de beloften van SC Heerenveen en de eerste selecties van Gasselternijveen, CVVB en Annen.rn rnIn een later stadium zal Patrick zich uiteraard uitgebreid aan jullie voorstellen. Glimmen beschikt over een talentvolle eerste selectie en draait al enkele jaren bovenin de derde klasse mee. We vertrouwen erop dat Patrick een mooie tijd bij onze vereniging zal hebben. rnrn[link=http://vvglimmen.com/news.php?extend.3575 external]bron[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.