Benefietdiner tegen ALS 23 januari. Nu opgeven!

[b]Benefietdiner[/b]rnOp zaterdag 23 januari organiseren v.v. Glimmen dames 1 en Paviljoen Appelbergen een benefietdiner waarvan de gehele opbrengst gaat naar de strijd tegen de zenuwziekte ALS.rnrnEen gezellige, smaakvolle zaterdagavond in Paviljoen Appelbergen te Glimmen en het goede doel steunen, een prima combinatie. Reserveer dus z.s.m. uw plaatsen!rnrnrn[b]Diner[/b]rnDe kosten voor het 3 gangen diner zijn €25.- Het eten en drinken wordt mogelijk gemaakt door onze geweldige sponsoren. Dankzij hen gaat uw volledige €25.- naar de strijd tegen ALS. Er is ruimte voor 100 gasten. Reserveren kan via info@paviljoenappelbergen.nl we horen dan graag met hoeveel personen u komt. Wilt u meer bijdragen? Dat is zeer welkom. Op de avond zal hiervoor een melkbus staan.rn rn[b]Entertainment[/b]rnPeter Alberts en Wim de Vries zullen de avond met muziek en humor opvrolijken (WP DISCPLAY)rn rn[b]Sponsoren[/b]rnHet is ook mogelijk om het evenement te sponsoren. Uiteraard zijn wij zeer blij als uw organisatie ons evenement wil sponsoren. Dit kan door uw bedrag over te maken naar rekening NL49ABNA0578568594 tnv MD Bloemink. Graag met de omschrijving “ALS 23-1”. Meer informatie kunt u krijgen via: moniek@vvglimmen.com Uiteraard mag een particulier ook ons evenement ondersteunen. Iedere euro gaat naar de Stichting ALS Nederland.rn rn[b]ALS[/b]rnAmyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste symptomen – is er voor deze 1500 patiënten nog niet. Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn; verreweg het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland. rnrn[link=http://www.paviljoenappelbergen.nl/news.php?item.58.1 external]Meer informatie[/link]rnrn[link=https://www.facebook.com/events/1522300071432512/]Deel ook het Facebook evenement![/link]rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/6/5723/23496382815_ecd2bba0ea_c.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.