Beweegdiploma voor groep 1 en 2 van de Quintusschool

Vanaf volgende week dinsdag 19 januari gaan de kinderen van groep 1 en 2 van de Quintusschool uit Glimmen wekelijks aan de slag on hun beweegdiploma te halen. De vaardigheden die kinderen op jonge leeftijd meekrijgen via de nijntje beweeglessen nemen ze overal mee naar toe. Of ze nou gaan hockeyen, zwemmen, turnen, voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan de lessen deelnemen boeken vooruitgang op motorisch, fysiek, mentaal en cognitief terrein. De lessen worden gegeven in samen werking met SV Glimmen en mogelijk gemaakt door het Sportdorp Glimmen project. rnrn[img]https://glimmen.net/images/beweegdip.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.