Nieuwe fractievoorzitter VVD te gast bij Haren FM

Bij de VVD fractie in de gemeenteraad van Haren heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Het stokje van fractievoorzitter is door Ietje Jacobs-Setz overgenomen van Titian OterdoomrnrnZaterdagmorgen 9 januari is er op Haren FM een nadere kennismaking met de kersverse liberale fractievoorzitter te beluisteren.rnrnZij is dan tussen 10 en 11 uur te gast in het programma Weekend Radio Magazine. rnrnMet Ietje zal het gaan over haar jeugd, hobby’s, als moeder in de politiek en haar rol als fractievoorzitter van de VVD in Haren. Uiteraard komen ook de VVD standpunten aan de orde over alles wat er speelt in de Harener politiek. Daarnaast worden er favoriete muziektitels gedraaid. rnrnZaterdagmorgen, 10 – 11 uur, Weekend Radio Magazine / Haren FM. rnrnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm external]www.haren.fm[/link]rnrn[img]https://glimmen.net/images/ietje_jacobs_setz.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.