Programma Haren FM

Zaterdag 9 januari 2016:rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest(en) van de week (Annie de Reuver)en berichten.rn09.30 – Geschiedenis item over Haren. Gemeente had eerder te maken met ijzelperiode’s.rn10.00 – Speciale gast Ietje Jacobs-Setz (VVD). We maken kennis met de nieuwe fractievoorzitter van de liberalen hier in Haren.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en vervolg Ietje Jacobs- Setz.rn11.00 – Theater te Water met voorstelling De laatste bus. World Servants met nieuwe acties.rn11.30 – Broodje met….Jan Menting 14 januari in Dickens Room + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische onderwerpen. Met daarin o.a. belevenissen chauffeur doktersdienst en berichtjes uit de gezondheidszorg. Vandaag als speciale gast aan de telefoon NPO Radio 2 presentator Bert Haandrikman. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- IJzel: hoe gingen De Dilgt en de Sint Nicolaasschool hier mee omrn- Het Groninger Landschap over jeugdeducatiern- Uitje van de Week: Filmhuis Harenrn- Vaste gast Kees Boele.rn rn rn rn rn rnZondag 10 januari 2016:rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de vanuit de Dorpskerk a/d Rijksstraatweg in Haren. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rn We zenden uit: “De verdwenen koning”. Hoorspelserie naar de roman The Lost King van Rafael Sabatini (1937). De AVRO zond het voor het eerst uit in 1968. Onder regie van Dick van Putten.rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 14 januari 2016.rnFlexwerk 20.00 – 22.00 uur.rn20.00 – 21.00 uur.rnDe HitBox.rnHeleanne en Jolien draaien alleen nummer 1 hits uit de 80’s en 90’s. Wij zijn ook te vinden op http://www.facebook.com/hitboxharenfm en e-mail: hitbox@haren.fm.rn21.00 – 22.00 uurrnDe New Music CheckrnKevin van der Laan doet een speurtocht naar opvallende nieuwe releases.rn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.