Programma Haren FM

Zaterdag 16 januari 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest(en) van de week en berichten.rn09.30 – Berichten en rubriek Natuurtuin.rn10.00 – Politiek half uurtje terugblik op afgelopen jaar en voorruitblik komend jaar met D'66. Gast Marjan Bachman (fractievoorzitter)..rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Vakantiebeurs 2016.rn11.00 – Seniorweb Haren start weer met cursussen en workshops. Gast Jacqueline van Duinen.rn11.30 – Agendaberichten + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische onderwerpen. Met daarin o.a. belevenissen chauffeur doktersdienst en berichtjes uit de gezondheidszorg, info over farmacogenetica en incontinentie bij kinderen. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- Open Coffee Haren verhuist naar de Hortus.rn- Uitje van de Week: Voorjaarscursus bloemschikken bij Groei en Bloei.rnrn rnZondag 17 januari 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/d P. Wieringaweg in Haren. Voorganger br. J. Weij, Kampen. Muzikale begeleiding: Henk Wolting (orgel), Tirza van Laar (piano). Bijbellezing (en): Hebreeën 4 vers 14 t/m Hebreeën 5 vers 10. Thema: Nader tot Gods troon door de Hogepriester, Gods Zoon. Aanvang 10.00 uur.rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rn We zenden uit: “De verdwenen koning”. Hoorspelserie naar de roman The Lost King van Rafael Sabatini (1937). De AVRO zond het voor het eerst uit in 1968. Onder regie van Dick van Putten.rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 21 januari 2016.rnFlexwerk 20.00 – 22.00 uur.rnRock Radio.rnTwee uur veel rock muziek uit de 70's., 80's, 90's en 00's, met Michiel Westerdijk en Remco Faber.rn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.