Programma Haren FM

Zaterdag 23 januari 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week en berichten.rn09.30 – Geschiedenis van Haren. Alex Gerritsen gaat op zoek naar de – heerwegen – in onze gemeente.rn10.00 – Nicolaasschool wederom predikaat excellent, gast Marijke Boon (adjunct-dir).rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Open Huis in ’t Clockhuys CKC.rn11.00 – Jolly Kerkstra coöperative boekhandel Boomker op goede spoor!! en Henk Boomker in het zonnetje.rn11.30 – Harense striptekenaar Ed van Schuijlenburg geeft twee workshops striptekenen. Thema is: Hoe teken je Donald Duck?’ + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Vandaag Apotheker Tanja vd Meulen van Mediq-apotheek Oosterhaar over het tekort aan Thyrax en de alternatieven. rnVerder Freek Fickweiler, onderzoeker en huisarts in opleiding over een onderzoek naar een middel bij buikgriep bij kinderen. Uiteraard ook veel. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- Tai Chi in de Hortus.rn- Uitje van de week: de poëzieweek.rn- Bijpraten met Frank Arkema – zwembad Scharlakenhof.rn- World Servants Haren in actie.rn- Benefietdiner t.b.v. ziekte ALS in Paviljoen Appelbergen, update actie.rn rn rn rn rn rn rn rnZondag 24 januari 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk a/d Sterremuurweg in Haren. Aanvang 09.30 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rn We zenden uit: “De verdwenen koning”. Hoorspelserie naar de roman The Lost King van Rafael Sabatini (1937). De AVRO zond het voor het eerst uit in 1968. Onder regie van Dick van Putten.rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnMaandag 25 januari 2016.rnRaadsvergadering op Haren FM, 19.45 uur – tot einde vergadering,rnRechtstreeks verslag van de maandelijkse raadsvergadering. We beginnen met een Harens Nieuws Overzicht en de agenda.rn rnDonderdag 28 januari 2016.rn20.00 – 21.00 uur.rnVan Schlim tot Bach.rnRock around the regio met Jan Schlimbach.rn21.00 – 22.00 uur.rnEasy ListeningrnJan Kooistra draait een uurtje de mooiste easy listening muziek uit binnen- en buitenland.rn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.