Programma Haren FM

Zaterdag 30 januari 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Henry Mancini) en berichten.rn09.30 – boekenrubriek met Ilona Duits ( Boomker Boeken) net verschenen “Window of my eyes “over Harry Muskee,.rn10.00 – berichten en muziek.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Theatergroep Katkids speelt 'Sneeuwitje breit een Monster' in bieb.rn11.00 – Kaart- en sjoelmarathon in De Tiehof.rn11.30 – Nieuwe regiopopprogramma EchtErik van start + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Vandaag Dokter Ted, Ted van Essen , de televisiedokter van omroep Max vertelt over de zin en onzin van zgn. "total body-scans". Freek Fickweiler, onderzoeker en huisarts in opleiding, komt vertellen over een nieuw middel tegen buikgriep bij kinderen. Cor Uildriks komt nu elke maand, deze keer weer een verhaal uit de doktersdienst. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- Iris Drenth van Scharlakenhof in de herkansingrn- Music 4 Allrn- Uitje van de Weekrn- Vaste gast: Alexander Criens Scouting Look Widern- Bodyfit naar De Koepelrn- Be Quick is alcoholbewustrn- Krijgen we Thijs van het roken af?rn rn rnZondag 31 januari 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk a/d Sterremuurweg in Haren. Aanvang 09.30 uur.rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit: Buitelkruid – Grijpstra en De Gier. Meer info: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelB/Buitelkruid.htmrnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 4 februari 2016.rn20.00 – 22.00 uur.rnVandaag geen Flexwerk uitzending.rn rnVrijdag 5 februari 2016.rnEcht Erik 19.00 – 21.00 uur.rnEcht Erik is hét platform van de noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stel.rn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm external]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.