Veel overlast door winter woensdag

[b]15:30 uur[/b]rnIjzelgrens zit dichtbij in Noord Drenthe, code rood ook weer van kracht in GroningenrnrnDonderdag is de balie Publiekszaken op het gemeentehuis gesloten. Klanten met een afspraak zijn geïnformeerd over de sluiting en voor zover mogelijk zijn nieuwe afspraken ingepland. Vrijdag zijn er vanaf 8.00 uur extra balies open bij Publiekszaken om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.rnrn[b]13:00 uur[/b]rnDoorgaande wegen zijn goed in de gemeente Harenrnrn[b]12:00 uur[/b]rnIjsbaan Noordlaren openrnrn[b]10:00 uur[/b]rnAlle trainingen van de v.v. Glimmen zijn afgelast voor woensdag 6 januari. Ook de kantine is gesloten.rnrnrn[b]8:00 uur[/b]rnOok vandaag is de situatie op de weg nog te gevaarlijk voor de milieudienst om hun route te rijden. Daarom wordt ook vandaag geen afval opgehaald. Volgende week mag de grijze container aan de weg i.p.v. de groene, de lediging van de groene vervalt dan.rnrnPost komt niet vandaag, pakketten deels wel maar met vertraging.rnrn[b]7:00 uur[/b]rnDe bussen van Qbuzz rijden weer in Groningen en Drenthe. Passagiers rekening houden met vertragingen.rnRijkswaterstaat geeft het advies niet de weg op te gaan als het niet per se nodig is. Door overtrekkende buien kan het plotseling verraderlijk glad zijn.rnrn[b]22:50 uur[/b]rnQuintusschool ook [link=http://www.quintusschool.nl/?p=4540][i]woensdag gesloten[/i][/link]. Kinderopvang KDV/BSO Quintus (KidsFirst) [link=http://www.kidsfirst.nl/upload/files/Locaties%20stavaza%206%20januari%202016%20v2.pdf][i]wel open[/i][/link]rnrn[b]20:55 uur[/b]rnFoto's toegevoegd hieronder gemaakt door Carolien de Klein. Ook mooie foto's voor op deze site? Mail naar info@glimmen.netrnFilmpjes toegevoegd gemaakt door Bart en Karin van [link=http://weshootit.nl/]Weshootit[/link]rnrn[b]19:00 uur[/b]rnDe gemeente Groningen haalt morgen [link=https://gemeente.groningen.nl/actueel/nieuws/ook-woensdag-beperkte-dienstverlening-update-2022-uur][i]ook geen huisvuil op[/i][/link]. rnrn[b]17:00 uur[/b]rnHet Noorden heeft behoorlijk overlast van de ijzel en sneeuw op dit moment. Ook in Glimmen zijn de wegen en fietspaden zeer glad en gevaarlijk. De Quintusschool was de gehele dag gesloten en de trainingen bij de v.v. Glimmen zijn ook vandaag afgelast. De post wordt niet bezorgd en het openbaar vervoer rijdt niet of moeizaam. De gemeente Haren geeft [link=http://www.haren.nl/portal-haren/actueel_42884/item/update-1515-code-rood-de-gevolgen_31955.html][i]op deze pagina[/i][/link] meer informatie over actuele zaken met betrekking tot het winterweer. Het Alzheimer Café Haren van woensdag 6 januari NIET door. Mocht je nog naar buiten moeten, wees voorzichtig! De verwachting is dat de kou en gladheid nog dagen zullen aanhouden; het noorden en noordoosten krijgt vanavond en vannacht opnieuw ijzel en of sneeuw.rnrnEr zijn ook positieve zaken te melden. Zo werd er vandaag op uitgebreide schaal geschaatst door de straten van Glimmen en is [link=http://www.rtvnoord.nl/nieuws/158052/De-ijsstrijd-is-weer-begonnen-Noordlaren-begint-met-aanleg-ijsbaan][i]Noordlaren begonnen[/i][/link] met de aanleg van de ijsbaan.rnrn

rn
rnrn
rn

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.