Werkdag Appelbergen Glimmen

Gezonde en gezellige werkdag snoeien en opruimen in de fraaie natuur van Appelbergen. We verzamelen om 10.00 uur bij het Paviljoen Appelbergen en werken door tot het begin van de middag.rnrnrn[b]Organisatie:Landschapsbeheer Groningen, Staatsbosbeheer en werkgroep Appelbergen[/b]rnTijd: 10.00 uur – begin van de middagrnDatum: 22 januari 2016rnLocatie: Paviljoen AppelbergenrnAdres: Hoge Hereweg 33, GlimmenrnKosten: GeenrnContactpersoon: Ijsbrand BoumarnE-mail: ysjabo@gmail.comrn[link=http://www.landschapsbeheergroningen.nl/groene-agenda/actieve-burgers-groene-agenda/werkdag-appelbergen-glimmen-2/ external]rnWebsite Landschapsbeheer Groningen[/link]rnrnGraag opgeven via een e-mail wanneer je mee wilt werken.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.