Glimmen geschokt door inbraken Beukenlaan, Hulstweg.en Meidoornlaan

[b]* Update 20:30 uur[/b]rnMaandag wederom een inbraak in Glimmen. Ditmaal verdachten aangehouden. [link=https://glimmen.net/news.php?extend.65]Lees verder..[/link]rnrn[b]* Update 17:45 uur[/b]rnZondag 31 januari is er tussen 16:30 en 19:30 uur ook ingebroken aan de Hulstweg in Glimmen.rnrnDe politie onderzoekt een woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak.rnrnDe inbraak is gepleegd op [b]vrijdag 29 januari 2016 tussen 17:00 uur en 18:35 uur[/b] aan de Beukenlaan te Glimmen.(tussen de Esdoornweg en de Nieuwe Schoolweg)rnrnHet signalement van de verdachte(n) is niet bekend.rnrnrnrnrnrnHeeft u of één van uw huisgenoten:rnrnRond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?rnRond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?rnKent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?rnAndere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?rnAls u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).rnrnEen inbraak voorkomen?rnZiet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.rnOp de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.rnrnMet vriendelijke groet,rnrnPolitie Zuid/HarenrnIlse HoekmanrnTelefoon: 0900-8844rnrn[link=https://www.burgernet.nl/burgernetmail/toon/3e941ed580][b]Meer informatie en meteen reageren via deze link[/b][/link].

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.