Haren FM meer aandacht voor regionale popmuziek

Haren FM gaat in haar zendtijd meer aandacht besteden aan popmuziek uit de regio. Met ingang van vrijdagavond 5 februari gaat de lokale omroep van Haren het regionale popprogramma EchtErik uitzenden. EchtErik kan gezien worden als het radioplatform van de Noord Nederlandse popmuziek. Wekelijks besteden presentator Erik Glazenburg en collega’s aandacht aan Buttplugs: nieuwe muziek uit achterliggende gebieden, er zijn interviews, de Indiedisc top 10 en de Indiedisc (alternatieve alarmschijf). Elke week is er live muziek in de studio. Samen met het Poparchief Groningen wordt regelmatig, onder de noemer GouduutGrunn, een duik genomen in de geschiedenis van de regio popmuziek. Uiteraard is er de Concertagenda i.s.m. Popgroningen. Kortom heel veel Noord Nederlandse Popmuziek in EchtErik.rnrnHet programma EchtErik bestaat al een aantal jaren en wordt geproduceerd in de studio van Radio Compagnie, de lokale omroep van Hoogezand-Sappemeer. Naast Haren FM wordt het programma op nog zes lokale omroepen in de regio uitgezonden. In de uitzending van vrijdag 5 februari zijn o.a. de volgende onderwerpen te beluisteren: interviews van Ruben Huizing tijdens “another rock and roll nite” in De Walrus en presentatie van de nieuwe EP van Smiley Virus.rnrnEchtErik, vrijdagavond 19.00 – 21.00 uur op Haren FM.rnEther FM 107, kabel FM 105.5 en streaming op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]rnMeer info over de uitzending ook op: [link=http://echterik.nl]http://echterik.nl[/link] en Facebook.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.