Jonge onderneemster timmert aan de Hippische weg

Elviera Boverhof is nog maar 20 lentes jong, maar de talentvolle amazone timmert behoorlijk aan de weg met haar paarden en africhtingsstal “Apple Mountain Stables”. Binnenkort worden op het complex in Onnen ook officiële dressuurwedstrijden door haar georganiseerd waar punten zijn te behalen voor KNHS leden.rnrnDe droom van de “Apple Mountain Stables” begint bij de opa van Elviera, Wim Boverhof. Wim zag dat zijn kleindochters Elviera en Rowena veel talent en plezier hadden in de paardensport. Wim zorgde voor prima faciliteiten en een fraaie stal. De meiden richten zich de afgelopen jaren op hun opleidingen en waren dagelijks bij Opa en Oma Boverhof aan de Appelbergerweg te vinden.rnElviera deed de paardensportopleiding in Meppel en ging na deze opleiding naar Brabant om bij Stal “Witte in Schijndel” zich te ontwikkelen op het gebied van trainen en de handel in paarden. Ze is inmiddels gediplomeerd instructrice en haalde het diploma paardensport en management.rnrn[b]Dressuurcompetitie[/b]rnInmiddels is Elviera terug in Onnen en werkt nu samen met haar familie aan hun droom om van A.M.S. een groot succes te maken. Vanaf juni start de A.M.S. dressuurcompetitie voor paarden van B tm ZZL, wat voor alle leden van de KNHS toegankelijk is. In totaal staan er elf wedstrijddagen op het programma waarvan acht voor de A.M.S. dressuurcompetitie. Het zijn officiële wedstrijden voor winstpunten. Meer informatie en opgeven voor de competitie via [link=http://applemountainstables.nl]applemountainstables.nl[/link] of [link=https://www.mijnknhs.nl/Games/SearchGames/Index]mijnknhs.nl[/link] (zoek op A.M.S).rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/2/1622/25015483769_4b37dc7b6f_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.