Nederlandse Neil Young te gast in uitzending Haren FM

In het Haren FM programma van Schlim to Bach is donderdagavond de Nederlandse Neil Young te gast. De uit Veendam afkomstige Gerry Wolthoff werd landelijk bekend na een optreden in de Soundmix-show. Wolthoff speelde in meerdere bands, waarvan Still Going West en de tribute-band The Neil Young Mirror Band de bekendste zijn. Hij is actief als muzikant sinds 1979.rnrnIn de uitzending praat presentator Jan Schlimbach met Gerry Wolthoff. En uiteraard is er ook een live optreden. Ook komt Joris Mellema aan de telefoon. Hij heeft momenteel veel succes met zijn, uit de stad afkomstige, band Hollow Men. Van Schlim tot Bach is maandelijks op de donderdagavond te beluisteren. Onder het motto “rock around the regio” wordt veel aandacht besteedt aan popmuziek uit het heden en verleden van de noordelijke regio.rnrnNa het uurtje regiorock kan nog lekker door worden geluisterd naar de uitzendingen van Haren FM. Presentator Jan Kooistra draait daarna de mooiste easy-listening muziek uit binnen- en buitenland.rnrnVan Schlim tot Bach en Easy Listening.rnDonderdagavond 25 februari, 20.00 – 22.00 uur.rnHaren FM, ether FM 107, kabel FM 105.5 en live stream en uitzending gemist via [link=http://www.haren.fm ]www.haren.fm [/link] rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/2/1583/25141643111_e41a198d6d_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.