Programma Haren FM

Zaterdag 20 februari 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (10 CC), nieuwe voorzitter Marion Röhrich schuift aan.rn09.30 – Gescheidenisitem over Haren. Deze keer Het Bolwerk. Een voormalig verdedigingswerk nabij Noordlaren.rn10.00 – Gast wethouder Paula Lambeck. Bijpraten o.a. over: verkeer en Buitenschool.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en zwembadverhalen Scharlakenhof krijgt eigen muziekvideo. Leerlingen van Jong Talent Muziek van het Zernike College tonen talent.rn11.00 – Gast Hans Renner.rn11.30 – Zorgboerderij Mikkelhorst start nieuw project met gebruikte fietsen, gast Geert Naber (algemeen manager) + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Vandaag: cardioloog Robert Tieleman (Martiniziekenhuis). Zijn onderzoek toont aan dat nieuw antistollingsmedicijn effectiever is bij de hartritmestoornis boezemfibrilleren, dan het oude middel Sintrom.rnOnder voorbehoud: interview met internist Prof Wolffenbuttel (UMCG) over problemen rond levering van het schildkliermedicijn Thyrax.. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Onderwerpen ondermeer:rn- Buitenschool Glimmen krijgt bijzondere nieuwe bestemmingrn- Uitje van de Weekrn- Vaste gast: Jan Broekman van de Mellenshorstrn- Marco in 't Veldt over start krant Ons Haren en Harense krantenportfoliorn- Jeugdschaaktoernooi en schaakgrootmeester in Harenrn rn rn rn rnZondag 21 februari 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/d P. Wieringaweg in Haren. Voorganger: ds. S. de Boer, GKV Haren. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnMaandag 22 februari 2016.rn19.45 uur – tot einde vergadering.rnRaadsvergadering.rnRechtstreekse uitzending van de maandelijkse vergadering gemeenteraad. O.a. op agenda de stemming over 130 km/uur op A 28. Verder een Harens Nieuws Overzicht.rn rnDonderdag 25 februari 2016.rn20.00 – 21.00 uurrnVan Schlim tot Bach.rnRock around the regio met Jan Schlimbach. Veel aandacht voor regionale popmuziek. Deze keer te gast de Veendammer Neil Young: Gerry Wolthof.rn21.00 – 22.00 uur.rnEasy ListeningrnJan Kooistra draait een uurtje de mooiste easy listening muziek uit binnen- en buitenland.rn rnVrijdag 26 februari 2016.rnEcht Erik 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod, heel veel plaatjes uit de 50’s en 60’s en elk uur een NOS-Journaal.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.