Toneelvereniging Glemmini speelt “Geen Piet maar Pizza”

Op zaterdag 30 januari en 6 februari brengt de toneelvereniging Glemmini uit Glimmen weer een voorstelling op de planken. De klucht “Geen Piet maar Pizza “ wordt opgevoerd en is geschreven door Wilma Renes-Leertouwer.rnrnHet stuk speelt zich af in de pizzeria van Bep en Piet. Zij runnen een slecht lopende en verouderde pizzeria. Ze kunnen hun geluk dan ook niet op als ze 50.000 euro winnen in een loterij en ze besluiten om het geld te gebruiken om hun pizzeria te verbouwen daarbij geholpen door manusje van alles Lodewijk, de simpele huishoudster Keetje en dochter Georgina en vriendin Kees. rnrnZe vergeten voor het gemak dat ze dit bedrag hebben geleend van Riet, de zus van Bep. Maar ach Riet woont ver weg in Griekenland en de zussen hebben weinig contact sinds Bep met Piet is getrouwd. Groot is de paniek wanneer Riet plotseling opduikt met haar Griekse vriend Georgos Theodopoulos. rnrnTel daarbij op het juweliers echtpaar Andre en Elise die azen op het pizzeriapand dan zijn daarmee alle ingrediënten aanwezig voor een avond vol pret en vermaak. rnrnBeide voorstellingen worden gespeeld in het dorpshuis de Groenenberg in Glimmen en de voorstellingen beginnen om 20.00 uur. rnNa het optreden hebben we een gezellige tombola met leuke prijzen en kan iedereen nog gezellig een hapje of een drankje nuttigen.rnrnKaarten zijn verkrijgbaar op de speelavonden á 5 euro aan de kassa in het dorpshuis.rnrnWe zien iedereen graag op de uitvoeringen!rnrnToneelvereniging Glemmini.rnrnrn[img]https://glimmen.net/images/glemmini16.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.