Twee inbrekers op heterdaad aangehouden

Op de Bosweg in Anloo werden maandagavond twee mannen aangehouden. Zij worden er van verdacht die avond te hebben ingebroken bij een woning aan de Meidoornlaan in Glimmen.rnrnEen getuige waarschuwde de politie nadat hij geluid hoorde bij het betreffende huis. Ook zag hij een auto wegrijden waarvan hij het kenteken noteerde. Toen agenten bij de woning aan kwamen bleek dat er inderdaad was ingebroken. Er was onder andere een kluis weggenomen. Korte tijd later zag de politie de auto bij een caravan op de Bosweg in Anloo. Toen agenten door het raam van de caravan keken zagen ze twee mannen een kluis openbreken. Beide mannen zijn aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie doet onderzoek.rnrn[link=https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2016/februari/2/01-twee-inbrekers-op-heterdaad-aangehouden.html?geoquery=Glimmen%2C+Nederland&distance=5.0]Bron[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.