VV Glimmen heeft komend seizoen nieuwe hoofdtrainer

Afgelopen zaterdag werd er bij de v.v. Glimmen het contract getekend met de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 16/17 Patrick Beek. Patrick Beek is 40 jaar oud en woont met zijn gezin in Zuidlaren. In het dagelijks leven is hij werkzaam als vakleerkracht lichamelijke opvoeding. Op dit moment is hij voor het derde jaar hoofdtrainer bij Veendam 1894 zondag. Daarvoor is Patrick onder meer hoofdtrainer geweest bij Gasselternijveen en jeugdtrainer bij SC Heerenveen. Als voetballer heeft Patrick gespeeld bij de beloften van SC Heerenveen en de eerste selecties van Gasselternijveen, CVVB en Annen.rnrn[img]http://vvglimmen.com/images/patrick_beek_01.jpg[/img]rn[i]Voorzitter van v.v. Glimmen Henk Klabbers en Patrick Beek[/i]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.