Glimmen wint bij de Heracliden

Zaterdag ging Glimmen op bezoek bij de Heracliden in Uithuizermeeden. Traditioneel een lastige uitwedstrijd maar dit seizoen bleek Glimmen een maatje te groot en behaalde een eenvoudige overwinning.rnrnGlimmen voetbalde bij vlagen goed op het slechte hoofdveld van de Heracliden. Glimmen creëerde kans op kans en beloonde zichzelf slechts éénmaal de eerste helft door een doelpunt van Wieb Mulder na een kwartier spelen. Glimmen stond goed opgesteld en het lukte de Heracliden in de spaarzame tegenstoten niet om gevaarlijk te worden.rnrnDe tweede helft was het voetballend misschien wat minder, maar werd het net vaker gevonden door de bezoekers. Rick Oosterhof maakte de 0-2 en Wieb Mulder de 0-3 na ruim een uur spelen. Tim Oosterhof maakte de 0-4 acht minuten voor het einde van de wedstrijd. Glimmen speelde gemakkelijker en speelde een degelijke partij. De wedstrijd stond onder leiding van de prima leidinggevende scheidsrechter Blom.rnrnNa afloop was Glimmen trainer Gerrit Marsman tevreden over zijn ploeg. “We hadden sneller het verschil moeten maken, maar zijn vandaag niet in de problemen gekomen. Verdedigend stond het goed en hielden we verdiend de nul."rnrnScoreverloop 15e Wieb Mulder 0-1 *** 64e Rick Oosterhof 0-2 66e Wieb Mulder 0-3 81e Tim Oosterhof 0-4rnrnPaasmaandag 28 maart gaat Glimmen op bezoek bij Noordwolde voor een inhaalwedstrijd. Aanvang 14:30 uurrnrn[link=https://www.flickr.com/photos/henki/sets/72157665955373702]Onze foto's[/link]rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/2/1637/25286183713_cef627b772_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.