Informatie avond over vervanging verlichting fietspad AZC Onnen – Haren

Op donderdag 31 maart organiseert de gemeente Haren een inloopavond over de nieuwe verlichting tussen het AZC, Onnen en Haren. Vanaf 19:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom in Dorpshuis de Tiehof aan de Bakkerweg 4 in Onnen.rnrnEr komen regelmatig klachten bij de gemenente binnen over het slechte zicht op het fietspad. Sinds de komst van het AZC wordt het fietspad ook steeds meer als voetpad gebruikt, dat levert soms gevaarlijke situaties op. De verlichting is oud en aan vervanging toe. De huidige lichtmasten verlichten wel de rijbaan maar niet het fietspad. Dit gaat de gemeente veranderen. [link=http://www.haren.nl/portal-haren/actueel_42884/item/informatie-avond-over-vervanging-openbare-verlichting-fietspad-azc-onnen-haren_32656.html]Lees verder op haren.nl…[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.