Programma Haren FM

Haren FM programmering komende week.rn rnZaterdag 19 maart 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Keith Emerson) en berichtenrn09.30 – Geschiedenis van Haren, illustere bewoners van Blankeweer.rn10.00 – Bijpraten met wethouder Mariska Sloot.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Dorpscorporatie Zonnepanelen in de maak. Gast Milan en/of Patrick vd Meulenrn11.00 – Eerste Ons Haren 23 maart in de bus. Gast Marco in ’t Veld (eindredacteur)rn11.30 – Agendaberichten met o.a. Ons Belang 75 jaar, Herman Velvis studiogast + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Vandaag onder meer: Wia Buze vertelt over haar bypass-operatie van de maag, informatie over de open dag vh Martiniziekenhuis. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten.rnVandaag:rn- Woonborg over officiële starthandeling Anjerpleinrn- VV Haren zoekt een nieuwe keeper, waaraan moet de nieuwe keeper voldoen, vertelt de huidige vertrekkende keeperrn- Uitje van de Week: Haren in paassferenrn- Vaste gast: Geert Naber van De Mikkelhorstrn- Koor Nova Zembla moet het doen zonder financiële bijdragen van buitenaf.rn- Renshu Fights doet het goed met judo in Haren.rn- Teamcaptain Marion Rohrich van het Haren FM-team dat vanavond in De Mellenshorst meedoet aan de Buurtkwizz.rn rn rn rnZondag 20 maart 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/d P. Wieringaweg in Haren. Voorganger: Ds. M. de Jager. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit: De Maansteen (naar het gelijknamige boek van Wilkie Collins; bewerking Howard Agg; vertaling John Vogelpoel; regie Dick van Putten; AVRO 1983).rnMeer info: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/DeMaansteen.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnMaandag 21 maart 2016.rnUitzending Raadscommissie, 20.00 uur tot einde vergadering.rnWe volgen in deze extra uitzending de raadscommissievergadering die gaat over: Bespreking rapport B&A groep onderzoek verkenning zelfstandigheid Haren.rn rnDonderdag 24 maart 2016.rnVan Schlim tot Bach, 20.00 – 21.00 uur.rnRock around the regio met Jan Schlimbach. Veel aandacht voor regionale popmuziek. Speciale gast deze keer de Groninger singer songwriter Fons Jörgen.. De frontman van A Liquid Landscape vertolkt met zijn ritmische gitaarspel liedjes die moeiteloos van direct en intens overlopen in verstild en stemmig.rnLuisterliedjes, 21.00 – 22.00 uur.rnJan Kooistra draait een uurtje de mooiste easy listening muziek uit binnen- en buitenland.rn rnVrijdag 25 maart 2016.rnEcht Erik 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rn rnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.