24 uurs Sponsor Voetbaltoernooi op 6 en 7 mei

Geef je nu op!rn rnDoe jij ook mee aan dit unieke evenement? Een 24-uurs voetbaltoernooi op sportpark De Koepel in Haren. We spelen 7 tegen 7. Geef je op als team, als familie, als buren, als vrienden, als bedrijf of individueel. Want we gaan er een fantastische dag van maken! Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Jelte Bruiniers. De broer van de in 2008 overleden Théa Plenter Bruiniers. Jelte fietst samen met Théa haar dochters Kirsten (15) en Puck (13), hun vader Henk Plenter en zijn vriendin Yvette Stam op 2 juni voor de Alpe d’HuZes. Hun team heet Hupsaké voor Thé. Onder het motto ’opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk, om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. rn rnUit Théa haar columns in het Dagblad van het Noorden kwam haar voorliefde voor het voetbal geregeld naar voren. Dit maakt dat wij tot dit ludieke voetbal evenement zijn gekomen. En mede dankzij de grote support van Ondernemend Haren kunnen we dit evenement organiseren..rn rnIedereen is welkom. Schrijf je in en moedig elkaar aan! We organiseren vele leuke verrassingen tussendoor en er zijn spectaculaire verlotingen, springkussens, muziek etc. Als afsluiting volgt een geweldige feestavond! rn rnDeelnemers, geef je nu op! rnGraag voor 25 aprilrnSponsorbijdrage : E 10,00 pp rnOpgave : voetbal24uur@hotmail.comrnDatum 24 uurs toernooi : Van 6 mei 19.00 uur t/m 7 mei 19.00 uurrnFeestavond : Op 7 mei van 19.00 uur tot 00.00 uurrnLocatie : Sportpark De Koepel, Scharlakenlaan 26, 9751 HD Harenrn rnHeb je nog een leuke entertainment of sponsorbijdrage aan deze 24 uur? Laat het ons dan weten op bovenstaand e-mailadres.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.