Glimmen doet slechte zaken door verlies tegen Aduard

Glimmen speelde een hele slechte wedstrijd en verloor terecht van Aduard 2000 met 0-1.rnrnGlimmen mist de laatste weken behoorlijk wat vaste krachten in het eerste elftal. Dit bleek al snel, want Glimmen kwam er niet doorheen bij de stugge Aduarders waar uit ook al met 1-0 werd verloren. Het middenveld had Glimmen niet in handen en achterin werd Glimmen mede door de harde wind terug gedrukt en oogde Glimmen erg onzeker. Hier kwam ook het enige doelpunt van de wedstrijd uit door een te korte terugspeelbal in de 34e minuut van de eerste helft. Het veld was behoorlijk hobbelig en moeilijk bespeelbaar dus misschien had Glimmen daar niet de spelende oplossing moeten zoeken zoals Aduard ook niet deed. Beste man aan Glimmen zijde was doelman Richard Sissingh die de thuisploeg lang op de been hield.rnrnGlimmen heeft dit seizoen ook de nodige pech met de arbitrage. Scheidsrechter Kraak floot op grote afstand en kon het niet bijbenen. Behoorlijk zware overtredingen werden niet bestraft of slechts met een vrije schop. De leidsman was niet gediend van commentaar, want zijn boekje werd hiervoor wel fanatiek vol geschreven.rnrnGlimmen verloor niet door de scheidsrechter, maar door het eigen slechte spel en weet wat het de laatste wedstrijden moet doen om zicht te houden op de nacompetitie. rnrn[link=https://www.flickr.com/photos/henki/albums/72157667498874166]Foto's van deze wedstrijd[/link]rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/2/1619/26571595891_24f33c025c_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.