Glimmen wint eenvoudig van Stadspark

SC Stadspark was afgelopen zaterdag op bezoek op het sportpark de Groenenberg van de v.v. Glimmen. Een goede tegenstander die in de ruime middenmoot van 3C staat. Glimmen staat op de derde plek en liet in 90 minuten zien dat ze terecht bovenin de competitie meedraaien dit seizoen.rnGlimmen begon met het eigen vertrouwde aanvalsspel. Een prima eerste helft waarin Rick Oosterhof en Rico Bakker scoorden voor Glimmen. Glimmen kon het zich alleen verwijten de vele kansen niet af te maken en daardoor Stadspark hoop op punt(en) in Glimmen te geven.rnrnDe tweede helft kwam Stadspark na rust terug in de wedstrijd, de bezoekers speelden beter dan in de eerste helft en kwamen verdiend op 2-1 door Rolf Slik. Dit was voor Glimmen een teken om een tandje sneller te gaan combineren en Glimmen kon door goed teamspel en prima doelpunten eenvoudig naar 5-1 uitlopen. Bas de Boer en tweemaal Tim Oosterhof scoorden voor Glimmen. Het was gezellig op het sportpark in Glimmen, leuk voetbal en twee sportieve ploegen. Scheidsrechter Stefan Obbink uit Leeuwarden floot prima.rnrnGlimmen richt zich op de derde plek in de competitie en moet komende week op bezoek bij koploper v.v. Groningen.rnrn[link=https://www.flickr.com/photos/henki/albums/72157666643022011]Foto's van deze wedstrijd[/link]rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/2/1574/25625346763_3d17beded1_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.