Programma 4 Mei Herdenking 2016

14.00 uur Verzamelen belangstellenden bij het monument van Anda Kerkhoven aan de Oosterbroekweg te Glimmen voor de herdenking van Anda Kerkhoven.rnrn14.30 uur Verzamelen belangstellenden bij het paviljoen in Appelbergen aan de Hoge Hereweg te Glimmen voor de herdenking bij het monument in Appelbergen. rnrn15.15 uur Verzamelen belangstellenden bij de Hervormde Begraafplaats aan de Kerkstraat te Haren voor de herdenking bij het graf van de heer Venemarnrn18.30 uur Verzamelen van belangstellenden bij de ingang van de begraafplaats ‘Eshof’ aan de Rijksstraatweg 290 te Haren. rnrn18.35 uur Ronde langs en bloemlegging op de graven van de gevallenen.rnrn19.40 uur Welkomstwoord door de heer K.D. Drenthrnrn19.45 uur Voorlezen twee gedichten door 2 leerlingen van het Maartenscollege rnMuziek Harmonie ‘67rnrn19.59 uur Signaal Taptoe Infanteriernrn20.00 uur Klokslagen; daarna 2 minuten stilte. rnAansluitend het zingen van het ‘Wilhelmus’.rnrn20.05 uur Kranslegging bij het monument onder Koraalmuziek door Harmonie ‘67rnnamens:rn1. gemeentebestuur van Harenrn2. 4 Mei Comité rn3. Oranjevereniging Harenrn4. Harense basisscholenrn5. Scouting Harenrn6. overige belangstellendenrnrnAansluitend een herdenkingsbijeenkomst in de Hervormde Kerk te Haren met rnm.m.v. Harmonie ‘67rnrnrn+ 21.15 uur Einde van de plechtigheden

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.