Programma Haren FM

Zaterdag 9 april 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (ELO) en berichtenrn09.30 – Klooster Yesse 800 jaar. Open huis-seizoen vandaag, zaterdag, weer van start. Studiogast Annemiek Bos (beheerder bezoekerscentrum).rn10.00 – Dieta Praamstra (CU), Lammy Schuiling (PVDA) en Hans Sietsma (GL) te gast. Harener raad kiest unaniem voor 2-sporenbeleid rond herindeling.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en 12 april een avond voor hondenliefhebbers in rnde Mikkelhorst.rn11.00 – Sabine van den Berg, schrijfster woont in Biotoop, 4 april verscheen haar roman "Dingen die niet mogen".rn11.30 – Agendaberichten + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Door omstandigheden komt uitzending van vandaag te vervallen. U hoort ons non-stop muziekaanbod.rnKijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten.rn- Gonda Jonker start studio met o.a. zangcoaching.rn- OBS de Wissel houdt flessenactie voor KWF.rn- Vaste gast: Jan Broekman, bijpraten over Buurthuis “De Mellenshorst”.rn- Uitje van de week: Bluffen Onder De Beker kampioenschap van Haren in Café Middelhorst.rn- sport: dames 2 Stentor volleybal kampioen. Speelsters Sylvia en Anne te gast.rn rn rnZondag 10 april 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Dorpskerk a/d Rijksstraatweg in Haren. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit: De Maansteen (naar het gelijknamige boek van Wilkie Collins; bewerking Howard Agg; vertaling John Vogelpoel; regie Dick van Putten; AVRO 1983).rnMeer info: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/DeMaansteen.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 14 april 2016.rnHitbox, 20.00 – 21.00 uur.rnFlexwerk uitzending met deze week: Heleanne en Jolien draaien alleen nummer 1 hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Wij zijn ook te vinden op http://www.facebook.com/hitboxharenfm en e-mail: hitbox@haren.fm.rn21.00 – 22.00 uurrnDe New Music CheckrnKevin van der Laan doet een speurtocht naar opvallende nieuwe releasesrn rnVrijdag 15 april 2016.rnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fm

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.