Programma Haren FM

Haren FM programmering komende week.rn rnZaterdag 16 april 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Kylie Minogue) en 23 april caravancontrole in Haren, gast Arie Smedinga (regiobrandweer Groningen)rn09.30 – Geschiedenisitem Haren, Alex Gerritsen belicht “Illustere bewoners van Huize Blankeweer “.rn10.00 – Open Dag in Rieshoek, Jogchem de Jonge (lid projectteam Rieshoek).rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en programma koningsdag 2016. Gasten: Heikema de Kloet (voorzitter Oranjevereniging) en Jeannette ter Maat (Goede Doelen)rn11.00 – Frank Steenhuisen, Senior Consultant van de gemeente over Onner Model (het succesvol functioneren van de AZC).rn11.30 – Tuintips met Gerd van Helden, Groenstudio Natuurtuin + vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen.rn- GGD – arts Jan van der Have over tekenbeten en de ziekte van Lyme.rn- Groninger huisarts Peter Strikwerda is op Lesbos en verzorgt vluchtelingen.rn- Diriye Ibrahim te gast, hij vluchtte in 2006 vanuit Somalië en werd uiteindelijk herenigd met z'n gezin in Haren.rnKijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten.rn – Beker Fijke Liemburg toernooi is zoek. Gast: Pieter Jan Jansenrn- Vaste gast: Bas Veldman – sportcoach in Haren.rn- Uitje van de week: Walk For Life.rn- 24 Uurs sponsor-voetbaltoernooi, 6 en 7 mei in Haren. Gast: Jelte Bruiniersrn rn rnZondag 17 april 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/s P. Wieringaweg in Haren. Aanvang 10.00 uur.rn rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit: De Maansteen (naar het gelijknamige boek van Wilkie Collins; bewerking Howard Agg; vertaling John Vogelpoel; regie Dick van Putten; AVRO 1983).rnMeer info: http://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/DeMaansteen.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 21 april 2016.rnRock-Radio, 20.00 – 22.00 uur.rnTwee uur veel rock muziek uit de 70’s., 80’s, 90’s en 00’s, met Michiel Westerdijk en Remco Faber.rn rnVrijdag 22 april 2016.rnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op http://www.haren.fmrnBijlagen

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.