Wie o wie weet waar de beker is?

De organisatie van het Fijke Liemburg horecavoetbal toernooi is op zoek naar dé kampioenswisselbeker van het toernooi. De beker is voor het laatst gesignaleerd op de bar in café de Pub aan de Kerkstraat op de feestavond van Hemelvaartsdag 2015. De winnaars van Pizzeria Ristorante Sa Capanna hadden hem meegenomen naar de Pub en hem een mooi plekje op de bar gegeven. Mocht iemand weten waar de beker is of weten wie hem heeft dan graag contact opnemen met de organisatie van het toernooi via info@flht.nl rnrnUiteraard is het ook mogelijk om de beker af te geven bij de Pub of bij Sa Capanna. Dit jaar wordt het toernooi van de horecazaken en hun gasten uit de gemeente Haren voor de 37e keer georganiseerd. Het toernooi zal dit jaar plaats vinden bij v.v. Glimmen op sportpark de Groenenberg op Hemelvaartsdag 5 mei. Het toernooi begint om 10:00 uur en we hopen op veel publiek om er een gezellige dag van te maken met elkaar.rnrn[img]https://c2.staticflickr.com/6/5468/17453046340_341cc89e07_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.