Zaterdag minivoetbal weer in eigen Arena buiten

Vanaf zaterdagmorgen 2 april trainen de mini's weer buiten in hun eigen stadion naast het kunstgrasveld op sportpark de Groenenberg. Deze dag zal extra feestelijk zijn ivm het weer naar buiten gaan van deze groep. Ook de papa's en mama's mogen een keertje meevoetballen op 2 april. Er wordt wekelijks getraind in een kleine groep van 10.00 tot 11.00 uur. Op een vrolijke manier leren de kinderen met een bal te bewegen en krijgen plezier in het samenspelen. Mini voetbal is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar. De mini’s trainen van september t/m november en van april t/m juni buiten. In de winter wordt er af en toe in sporthal de Groenenberg gespeeld. rn rnNieuwe mini’s zijn van harte welkom. Kom gewoon eens kijken of doe gelijk mee. Zaterdagochtend 10:00 – 11:00 uur. Markeweg 4 Glimmen. rn rnMeer informatie en opgeven via Manon Pruim: manonpruim@vvglimmen.com of 0652413991rnrn[img]http://vvglimmen.com/images/mini_flyer_16.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.