Haren-Haren, altijd Wad!

Op 3 juni organiseert Stichting Haren-Haren samen met Stichting BEA een uniek sportief evenement. Op die dag wordt de verbinding gelegd tussen de twee UNESCO gebieden, het Geopark de Hondsrug en Werelderfgoed de Waddenzee met een fietstocht en wadlooptocht.rnrnDe wadlooptocht gaat onder begeleiding van wadloopgids Wybe Kloppenburg. Wybe heeft na een ernstig ongeluk een lang en zwaar revalidatieprogramma bij Beatrixoord in Haren doorlopen. Na een beenamputatie pakt hij voor het eerst zijn hobby als wadloopgids weer op. Hij wil laten zien dat er ondanks een handicap nog heel veel mogelijk is in het leven. ‘’Sport en bewegen is voor iedereen, ongeacht welke vorm van handicap dan ook.’’rnrn[b]We mogen trots zijn op deze twee UNESCO gebieden in het noorden, laten we de verbinding maken.[/b]rnrnDe vertreklocatie is het Sportcomplex BEA bij Beatrixoord in Haren. Vanaf Haren wordt per fiets of bus vertrokken richting de Waddenzee, waar de Eilanderbulttocht, een 7 km lange wadlooptocht, samen met Wybe wordt gelopen. rnrn• Per racefiets: 11:15 uur vertrek, terugreis is gezamenlijk per bus.rn• Per bus: 12:30 uur vertrek bus.rnrn[b]Aanmelden[/b]rnLoop mee met Wybe en meld je aan voor deelnamern• http://www.haren-haren.nlrn• Eigen bijdrage per persoon van € 45,00rn[b]rnMeer informatie[/b]rnKijk op [link=http://www.haren-haren.nlL]www.haren-haren.nl[/link] voor het volledige Haren-Haren Altijd Wad programma.rnrn[img]https://glimmen.net/images/altijdwad.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.