Quintusschool Glimmen goes Wild(lands)

Er stonden nog nooit zoveel bussen tegelijk voor de Quintusschool in Glimmen. Alle leerlingen van de Quintusschool mochten donderdag 12 mei met maar liefst 3 bussen naar de nieuwe dierentuin “Wildlands”, ofwel Adventure Zoo in Emmen.rnrnDeze dag waren er geen “mede klasgenoten”, alleen “expeditie genoten”. Samen op 1 dag met je expeditie kaart op zak, reizen door de jungle, het poolgebied en de savanne. Wie kan nu zeggen dat ie dat gedaan heeft? Wat een feest en het was ook nog eens prachtig weer! rnrnNaast dat het natuurlijk geweldig was om de wilde dieren te zien, hebben de kinderen ook van alles geleerd. Ze konden een ontdekkingsreis maken door het park met opdrachtkaarten en zelf het park ontdekken kon ook! En dat deden veel kinderen, overal in het park waren de fel groene T-shirts van de Quintusschool te zien. rnrnAlle dieren hebben een prachtig verblijf gekregen en er waren genoeg plekken om de dieren goed te bekijken. Als de kinderen even wat anders wilden doen konden ze ook nog naar de grote speeltuin van het park. rnrnIedereen heeft genoten. Heel bijzonder dat de hele school deze dag samen mocht beleven. Wie heeft dit mogelijk gemaakt? Bij de samenvoeging van OBS de Meent en CBS de Marke, had CBS de Marke als éénpitter nog een eigen vermogen wat nu nog wordt beheerd door de Vereniging Christelijk Basisonderwijs Glimmen (VCBG). De VCBG heeft zich tot doel gesteld om het geld in de school en haar leerlingen te investeren, waaronder dus een uitstap voor de gehele school. rnrn[img]https://glimmen.net/images/quintus_wildlands.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.