Fietstocht: Zuidwaarts over de Hondsrug

HAREN – Dit jaar bestaat Het Groninger Landschap al 80 jaar. Om dat te vieren maken we deze zomer ‘Een reis door Groningen in 80 dagen’. Op donderdag 23 juni om 14.30 uur organiseert Het Groninger Landschap een fietstocht langs de Hondsrug.rnrnDe tocht gaat links en rechts van de Hondsrug. Eerst langs het Hemrik, en dan via het Drentse Aa-gebied en de nieuwe natuur van de Besloten Venen langs het Noordlaarderbos en het hunebed van Noordlaren. Vervolgens gaat de tocht via de Oostpolder en Appelbergen terug naar Haren. Neem uw verrekijker mee, want onderweg is veel te zien.rnrnTijd vertrek 14.30 tot 17.00 uurrnVertrekpunt: Het Groninger Landschap aan de Rijksstraatweg 333 te HarenrnAfstand: circa 25 – 30 kmrn[link=https://excursies.groningerlandschap.nl/activiteiten-detail/?agenda_id=1881]Deelname: gratis, aanmelden via Het Groninger Landschap [/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.