Haren FM start Harense Ondernemersverkiezing 2016

Lokale omroep voor de gemeente Haren, Haren FM, heeft tijdens haar locatieuitzending vanaf de braderie van Haren de Harense Ondernemersverkiezing 2016 opgestart. Nu roept de zender Harense ondernemers op zich in te schrijven voor deze verkiezing. Haren FM wil de ondernemers uit Haren graag aandacht geven. Diverse ondernemers zijn regelmatig in de programma’s van de zender te horen. Initiatiefnemer en Haren FM­ presentator Kevin van der Laan: “Haren kent veel ondernemers, groot en klein. Naar mijn idee zijn Harenaars heel positief over de Harense middenstand. Om hen de grote aandacht te geven die ze verdienen zet Haren FM zich deze zomer hiervoor in.”rnrnDe komende weken kunen ondernemers zich inschrijven door een mail te sturen aan redactie@haren.fm, met daarin de algemene gegevens over de onderneming. Een driekoppige jury buigt zich medio juli over de aanmeldingen, waarna een shortlist wordt gemaakt. Ondernemers die bij deze laatste ronde zitten krijgen elk de mogelijkheid een stemoproep te doen op Haren FM en iets over het bedrijf te vertellen. Luisteraars kunnen via internet stemmen op hun favoriete ondernemer.rnrnOp 20 augustus wordt tijdens een speciale uitzending van het programma Haren Doet de stemronde gesloten en bekendgemaakt wie de Harense Ondernemer van 2016 wordt. De winnaar mag vervolgens een jaar lang adverteren op Haren FM.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.