Programma Haren FM

Zaterdag 25 juni 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Muziek (Artiest van de week, Carly Simon) en berichten.rn09.30 – Buurtboxje, info over Harens digitale en sociale marktplaats .rn10.00 – Gast Mathilde Stiekema (CDA), voorgedragen als wethouder.rn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Gron. Landschap 80 jaar. Studiogast Inge Scheper.rn11.00 – Harener Peter Bernink schrijft derde boek. ‘Kwade vrienden’.rn11.30 – agendaberichten o.a voorstellingen Zwembadverhalen gaan beginnen. En vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen.rnKijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn – Harens gezin op expeditie naar de Olympische Spelenrn- Sportcoach Bas Veldman kijkt terug op Beachweek en vooruit in de zomer.rn- Eerste training FC Groningen op sportpark de Koepel.rn- Be Quick Open vandaag.rn- VV Haren voetbalweekend.rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rnZondag 26 juni 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk a/d Sterremuurweg in Haren.rnAanvang 09.30 uur.rn Hoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnMaandag 27 juni 2016.rnRaadsvergadering, 19.45 uur – tot einde vergadering.rnRechtstreekse uitzending van de maandelijkse raadsvergadering van de gemeenteraad. Eerst een nieuwsoverzicht en de agenda van de raad.rn rnDonderdag 30 juni 2016.rn20.00 uur.rnExtra uitzending vanuit raadhuis met toelichting door gedeputeerde Patrick Brouns, op besluit provincie over bestuurlijke toekomst van onze gemeentern rnVrijdag 1 juli 2016.rnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.