Jury kiest genomineerden Haren FM Harense Ondernemersverkiezing 2016

[html]rn

De genomineerden voor de Harense Ondernemersverkiezing 2016 van de lokale radiozender Haren FM zijn bekend. De genomineerde ondernemers zijn zaterdagmiddag tijdens het radioprogramma Haren Doet door presentatoren Kevin van der Laan en Heleanne Prins geïnformeerd. 

rn

 

rn

 

rn

De lijst van genomineerde ondernemingen bestaat uit Drankenspeciaalzaak Wijnalda, Assuarantiekantoor en Regiobank P. Teune, Schoonheidssalon Diosa, totaalinstallateur TIB en Dansschool Etudes. De jury, bestaande uit Haren FM-voorzitter Marion Rohrich, wethouder economische zaken Mathilde Stiekema en journalist Hein Bloemink roemt deze ondernemingen omdat ze vaak zelfstandig zijn, al langere tijd succesvol actief zijn in Haren en kwalitatief en innovatief bezig zijn. 

rn

 

rn

Vanaf maandag 25 juli kunnen luisteraars en klanten van de ondernemers stemmen via de Facebookpagina van Haren FM (http://www.facebook.com/HarenFM107FM). Iedere onderneming krijgt de komende weken de kans zichzelf te presenteren op Haren FM. Tijdens een feestelijke finale tijdens het programma Haren Doet op zaterdag 20 augustus wordt bekendgemaakt welke ondernemer wint. Deze onderneming mag een jaar lang kosteloos adverteren op Haren FM.

rn

 

rn

 

rn

""

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.