Programma Haren FM

Zaterdag 2 juli 2016.rnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Start wielerklassieker Haren – Haren met Jeroen de Grijs, artiest van de week (Johnny Colla) en berichten.rn09.30 – Tuintips door Gert van Helden van de Natuurtuinrn10.00 – Gast Wil Legemaat (D66) over de raadsvergadering van 30 junirn10.30 – Meteo Aduard met het weer en Studiogast Wout Veldstra over zijn lezing “Wat is er mis met ons voedsel?”.rn11.00 – Coen Groen studiogast, over energie uit Thoriumrn11.30 – Tineke Gijsberts over eerste Kruidendag in de Hortus. En vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Vandaag (onder voorbehoud) Martini Ziekenhuis-dermatoloog Petra Harms over de gevaren van de zon in Zuid-Europa en hoe je jezelf er tegen kunt beschermen.rnKijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon-stop 50’s en 60’s muziek, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn – Haren-Haren: we praten bij met deelnemers en organisatiern – TS Haren 80-jarig jubileumrn – Uitje van de Week: Kleding patchen bij Outstanding Glimmenrn – World Servants Haren gaan binnenkort op reisrn – Bijpraten over het verloop van Be Quick OPENrn – VWDTP viert dit weekend 105-jarig jubileumrnWe zijn ook te vinden op de sociale media, Facebook: http://www.facebook.com/HarenFMDoet en Twitter: @HarenDoetrn rnZondag 26 juni 2016.rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending.rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Gorechtkerk in Haren.rnAanvang 10:00 uur.rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 30 juni 2016.rnFlexwerk, 20.00 uur.rnEr is deze week geen Flexwerker. Onze non-stop-programmering is te horen.

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.