Vanaf 12 september F1Tcircuit trainingen in de Groenenberg

[html]rn

Vanaf 12 september is er elke maandag avond van 20:00 – 21:00 weer F1TCIRCUIT TRAINING in Gymzaal de Groenenberg in Glimmen. De F1Tcircuit trainingen zijn een volledige lichaams workout waarbij je werkt aan de verbetering van je conditie, (spier)kracht, lenigheid (souplesse), coordinatie (motorische vaardigheden) en behendigheid (snelheid). Elke week geeft Machiel Welbergen nieuwe en leuke uitdagende oefeningen waarbij hij gebruik maakt van materialen uit de gymzaal. Dit vult hij aan met eigen materialen (dumbells, kettlebells, halters etc..).

rn

 

rn

Als je een gratis proefles wilt meedoen stuur dan een email naar: trainmij@f1t.nl of regageer op dit Facebook bericht link.

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.