Outstanding Fruit- en bomenveiling

[html]rn

Bij Outstanding aan de Meentweg 18 is op zaterdag en zondag 8 en 9 oktober de vierde editie van de Fruit- en Bomenveiling. Op vrijdag 7 oktober kan een ieder fruit, noten en groenten van goede kwaliteit inbrengen. Zaterdag 8 oktober start de veiling om 11.00 uur met het bezichtigen van de kavels. 

rn

 

rn

Bezoekers ruiken aan de vruchten en onderwerpen de bomen aan een kritische blik. Om 12.00 uur geeft de veilingmeester het startsein. De opbrengst komt geheel ten goede aan de aanvoerders.   

rn

 

rn

Er zijn diverse andere activiteiten. Zo komt er een mobiele pizzabakker. Er zijn diverse streekproducten en natuurlijk de taarten van 'Priska bakt'.   

rn

 

rn

Een versnapering is te verkrijgen in de Pub en bij goed weer op het terras, met als toppers wijn van de Glimmer Wijngaard en een Kroatische perenlikeur van onze huisleverancier Krusko. Kinderen kunnen meedoen aan een straatkrijt wedstrijd. Kom kennis maken met alles wat Outstanding te bieden heeft.

rn

 

rn

""

rn

 

rn

""

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.