Stratenvolleybaltoernooi

[html]rn

Ieder jaar in de herfstvakantie organiseert SV Glimmen het stratenvolleybaltoernooi in de gymzaal bij Dorpshuis De Groenenberg. Ook dit jaar weer! We rekenen op een gezellig en mooi toernooi, maar dat is wel afhankelijk van de aanmelding van enthousiaste teams.   

rn

 

rn

De voorrondes zijn op woensdag 19 oktober en donderdag 20 oktober. De finaleronde met de beste twee teams van de woensdag én de donderdag vindt plaats op vrijdag 21 oktober. Tevens zal aan de finaleronde de beste nummer 3 van de voorronden van woensdag of donderdag mee mogen doen.   

rn

 

rn

Mochten er slechts 7 teams (of minder) aangemeld worden dan vinden de wedstrijden alleen op donderdag 20 oktober plaats.   

rn

 

rn

De wedstrijden vinden iedere speelavond plaats tussen 19.00 uur en 22.30 uur. Per team moeten er minimaal twee dames in het veld staan.   

rn

 

rn

Heb je al eens eerder meegedaan, dan wordt je ook dit jaar vast weer benaderd door de  teamleider van het desbetreffende team. Ook nieuwe teams zijn uiteraard van harte welkom.   

rn

 

rn

De teamleiders zorgen er voor dat het team van hun straat, buurt etc. wordt aangemeld bij de stratenvolleybalcommissie . 

rn


rn

De inschrijving sluit op woensdag 5 oktober a.s.   Aanmelding van de teams inclusief de naam van het team en de voorkeuravond voor het spelen van de voorronde kan bij Gerard ten Napel via info@svglimmen.nl

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.