Het Glimmense CompressieZorg houdt een open dag in Groningen

[html]rn

Het van oorsprong Glimmense CompressieZorg houdt op zaterdag 19 november een open dag in Groningen

rn

 

rn

rn

 

rn

Op 19 november 2016 opent de Vechtstraat haar deuren! Van 11.00 tot 14.00 uur zal een groot aantal medische bedrijven haar deuren openen. Een unieke kans om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in de keuken van het grote aanbod medische bedrijven dat aan de Vechtstraat gevestigd is!

rn

 

rn

Vechtstraat is de ‘medische straat van Groningen’

rn

 

rn

Is het u ook wel eens opgevallen hoeveel medische bedrijven zich gevestigd hebben in de Vechtstraat? Van fysiotherapie tot thuiszorg, van huisarts tot therapeutische elastische kousen en van osteopathie tot psychologie. Vaak weet je niet goed waar je moet zijn met welke klacht. Op 19 november heeft u de kans om vrijblijvend een kijkje binnen te nemen en te ontdekken wat er allemaal te doen is bij u in de buurt.

rn

 

rn

Hoe gaat het in z’n werk?

rn

U meldt zich op 19 november bij CompressieZorg aan de Vechtstraat 71. Daar zijn plattegrondjes verkrijgbaar van de Vechtstraat met de deelnemende bedrijven. Met deze plattegrond kunt u in uw eigen tempo een kijkje nemen achter de schermen van de ‘medische straat van Groningen’! 

rn

Na het rondje trakteren wij u graag op een koffie of thee.

rn

 

rn

Een actueel overzicht van de deelnemende bedrijven treft u aan op http://www.lofgroningen.nl

rn

 

rn

Wij hopen u te ontmoeten!

rn

rn

 

rn

 

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.