Informatie en schrijfavond TEGEN herindeling

[html]rn

Het platform Handen af van Haren organiseert op donderdag 3 november een tweede informatie- en schrijfavond in ‘De Groenenberg’ te Glimmen. 
Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Informatie: op uitnodiging van het platform geven de fracties van D66, Gezond Verstand Haren en CDA uitleg over hun standpunten, handelswijze en verzet met betrekking tot de gedwongen herindeling van Haren met Groningen en Ten Boer. Uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom.

Zienswijzen en protestbrieven schrijven:  het tweede deel van de avond wordt gevuld met informatie over het schrijven van zienswijzen en protestbrieven op het herindelingsontwerp.
Er is volop materiaal aanwezig: formulieren, voorbeelden en argumenten. En desgewenst hulp bij het schrijven van een zienswijze of een protestbrief. 

Wilt u dat Haren zelfstandig blijft? Kom op 3 november naar ‘De Groenenberg’ en steun het verzet tegen de dwang van de Provincie.

Handen af van Haren is een platform van en voor inwoners, die willen dat Haren zelfstandig blijft.

Bezoek onze website: http://www.handenafvanharen.nl en mail ons op info@handenafvanharen.nl

Deze avond is bedoeld voor inwoners van Glimmen, Onnen en Noordlaren. Tevens voor hen, die niet in de gelegenheid waren de avond op 12 oktober j.l. in Haren te bezoeken.

rn[/html]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.