Informatieavond met wethouder Sloot over toewijzingsbeleid huurwoningen 6 oktober in het dorpshuis

Wilt u invloed hebben op het toewijzingsbeleid van vrij komende huurwoningen van woningbouwvereniging Woonborg in Glímmen?rnrnDit naar aanleiding van de vragen van het Plaatselijk Belang Glimmen aan de gemeente Haren over het plaatsen van vergunninghouders in alle vrij komende huurwoningen in Glimmen.rnrnKom dan 6 oktober 2016 om 19:30 uur naar ons dorpshuis de Groenenberg en laat uw mening aan de wethouder horen.rnrnWethouder Sloot neemt de uitkomsten van de avond mee naar een tweede gesprek tussen wethouder, Woonborg (directie) en het bestuur van Plaatselijk Belang.rnrn[b]Wat:[/b] Informatieavond met wethouder Mariska Sloot, Plaatselijk Belang en verontruste omwonenden, vragenstellers. Wethouder Sloot zal op deze avond ingaan op vragen en zorgen.rnrn[b]Wanneer:[/b] Donderdag 6 oktober 2016 om 19:30 uurrnrn[b]Waar:[/b] Dorpshuis de Groenenberg Markeweg 17 Glimmenrnrn[link=http://www.pb-glimmen.nl/]Via[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.