Programma Haren FM

Zaterdag 19 november 2016.rn[b]Weekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.[/b]rnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Leon Russell) en Jongerenraad Haren zoekt leden.rn09.30 – Tuintips met Gerd van Helden van Groenstudio De Natuurtuin en we bellen met de Sint, is hij op weg richting Haren?rn10.00 – Gustaaf Biezefeld, Burgercomité Herindeling Haren over het Kort Geding.rn10.30 – Het weer met Joost Smits (Meteo Aduard) en Harener kunstenaars krijgen begin 2017 gelegenheid om kunst te tonen, gast Josje van Donselaar (Culturele Raad Haren).rn11.00 – Luisteren naar klassieke muziek. Cursus door Dirk Herman de Jong.rn11.30 – (Agenda)berichten en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rn[b]Recept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.[/b]rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Samenstelling en presentatie: Bert Heikens. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rn[b]Intocht Sinterklaas, 13.00 – 14.00 uur.[/b]rnWe volgen de intocht hier in Haren. De Sint wordt zo rond 13.30 uur verwacht. Verslaggevers zijn in het centrum en u hoort de ontvangst bij de rotonde Rijksstraatweg – Emmalaan.rn rn[b]Non-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.[/b]rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- De Sint komt 26 nov. langs bij Buurthuis Mellenshorst en in Oosterhaar met uitbundige ontvangst. Er is o.a. een fakkeloptocht. Gast Wilma van Bloppoel.rn- VV Haren organiseert voetbaltoernooi voor slechthorenden.rn- Klaartje de Bruin (GHHC) opgeroepen voor nationale hockeyteam.rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Bijpraten met……”rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rn rn rn rn rn rn rn rn rnZondag 20 november 2016.rn[b]Religieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.[/b]rnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending. rnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Hoeksteen a/d P.Wieringaweg in Haren. Voorganger kandidaat Bram Hofland. Voorbereiding Heilig Avondmaal. Laatste zondag kerkelijk jaar. Aanvang 10.00 uur.rn rn[b]Hoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.[/b]rnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnWe zenden uit: De verdwenen koning. Het verhaal van Lodewijk XVII, de Franse koning die officieel overleed op tienjarige leeftijd, maar die volgens de legende naar het buitenland ontsnapte. (AVRO 1968)rnhttp://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/Deverdwenenkoning.htmrn rn[b]Muziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.[/b]rnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnDeze week een herhaling. De muziekfestivaluitzending van 25 okt.2015, met o.a een live optreden door Dennitsa Dobreva (piano) en Jooske van Andel (klarinet).rn rn[b]Toezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.[/b]rnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rnDonderdag 24 november 2016:rn[b]20.00 – 21.00 uur.rnVan Schlim tot Bach.[/b]rnRock around the regio met Jan Schlimbach. Veel aandacht voor regionale popmuziek. rn21.00 – 22.00 uur.rnLuisterliedjes.rnJan Kooistra draait de mooiste easy listening muziek uit binnen- en buitenland.rn rnVrijdag 25 november 2016.rn[b]Echt Erik, 19.00 – 21.00 uur.[/b]rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop. rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rn rn rnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.