Programma Haren FM

[b]Zaterdag 26 november 2016.[/b]rnrnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Ede Staal) en berichten.rn09.30 – Kroniek van het Noordlaarderbos is nieuw boek over dit gebied (onder voorbehoud)rn10.00 – Samenwerkende oppositiepartijen Haren hebben zienswijzen voorstanders herindeling verzameld. Gasten: Ietje Jacobs – Setz (VVD) en Lammie Schuiling (PVDA).rn10.30 – Harenaars kunnen veel spulletjes, zoals een oude laptop, een tweede leven geven in het Repair Café. We bellen met Bill Morris.rn11.00 – De Sinterklaasagenda van Haren, waar komt de Sint allemaal de komende week??.rn11.30 – “Nieuwe jas van Ede”, muzikale voorstelling zondagmiddag in Dorpskerk en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Ouders kiezen steeds vaker voor geen vaccinatie bij kind. De mening van Jan Peter Rake (kinderarts). Cor Uildriks met verhaal uit doktersdienst, in ’t Grönings. Samenstelling en presentatie: Bert Heikens. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- We bezoeken de werkkamer van de Sint in Haren .rn- Glimmen voetbalt tegen Helpman, contact met Peter van der Slot.rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Vaste gast…..” Geert Naber van Zorgboerderij de Mikkelhorst.rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rn rn[b]Zondag 27 november 2016.[/b]rnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending. rnrnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk a/d Sterremuurweg in Haren. Voorganger Ds. GO Sander. Aanvang 09.30 uur.rnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: De verdwenen koning. Het verhaal van Lodewijk XVII, de Franse koning die officieel overleed op tienjarige leeftijd, maar die volgens de legende naar het buitenland ontsnapte. (AVRO 1968)rnrnhttp://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/Deverdwenenkoning.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnDeze week een herhaling. De muziekfestivaluitzending van 25 okt.2015, met o.a een live optreden door Dennitsa Dobreva (piano) en Jooske van Andel (klarinet).rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rn[b]Maandag 28 november.[/b]rnGemeenteraadsvergadering, 19.45 uut – tot einde vergadering.rnRechtstreekse uitzending van de maandelijkse gemeenteraadsvergadering. Eerst een Harens Nieuws overzicht en de agenda van die avond.rn rn[b]Donderdag 1 december 2016.[/b]rnFlexwerk / Hollands op z’n bes, .20.00 – 22.00 uur. rnGevarieerde Nederlandstalige muziek. Presentatie en samenstelling Gerard Uilenberg.rn rn[b]Vrijdag 2 december 2016.[/b]rnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry StelrnrnHaren FM non-stop.rnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn[i]rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rnOns adres:rnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link][/i]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.