Een nieuw begin

Glimmen – Op de Quintusschool in Glimmen wordt op dit moment aan een bijzondere musical gewerkt.rnLeerlingen en leerkrachten zetten zich met veel passie in voor het kerstfeest. Dit jaar zal het kerstfeest van de Quintusschool worden gevierd in de Gorechtkerk in Haren met een unieke kerstmusical.rnrnDe Quintusschool met haar talentenonderwijs maakt met deze kerstmusical volop gebruik van alle bij de leerlingen en leerkrachten aanwezige talenten. De musical is helemaal zelf gemaakt! Het verhaal en de liedjes zijn zelf geschreven. De muzikale begeleiding vindt plaats door leerkrachten en ook de decors zijn allemaal zelf bedacht en gemaakt door leerlingen en leerkrachten van de Quintusschool.rnEen bijzondere musical, waarin alle leerlingen van zowel de onder- als bovenbouw en ook de peuters van ‘Kids First’ een rol spelen.rnrnHet kerstfeest is het feest van gezellig samenzijn. De ‘familie Dageraad’ zet tijdens hun kerstdiner hun deuren open voor ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden van leerlingen van de Quintusschool, zodat zij kunnen meegenieten met dit fijne feest en “Een nieuw begin”. rnrn[img]https://c1.staticflickr.com/1/747/31630154176_68c8404abd_b.jpg[/img]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.