Programma Haren FM

[b]Zaterdag 3 december 2016.[/b]rnrnWeekend Radio Magazine, 09.00 – 12.00 uur.rnrnInformatief radiomagazine voor inwoners gemeente Haren, met nieuws, studiogasten, agendaberichten en veel muziek.rn09.00 – Artiest van de week (Los Bomberos) en berichten.rn09.30 – Boekenrubriek ism. Ilona Duits van Boomker Boekenrn10.00 – Over OZB en Fietsstraat met wethouder Mathilde Stiekema.rn10.30 – Reactie op uitslag Kort Geding herindeling door Gustaaf Biezefeld (Burgercomité).rn11.00 – Lezing Trudy de Lange over de Peredvizhniki in Gorechthuis.rn11.30 – Agendaberichten en vanmiddag in Haren Doet.rnOm half 10, half 11 en half 12 het Harens Nieuws Overzicht. Kijk ook op onze Facebook pagina!!!rn rnRecept Met Muziek, 12.00 – 13.00 uur.rnProgramma met medische berichtjes en onderwerpen. Cardioloog Rudolf de Boer (UMCG) over grootschalig project met betrekking tot opsporen van hartfalen en verbeteren van de zorg hieromtrent. Fysiotherapeut Edwin Keijzer over rugklachten. Samenstelling en presentatie: Bert Heikens. Kijk ook op onze Facebookpagina.rn rnNon Stop 50’s en 60’s, 13.00 – 14.00 uur.rnEen greep uit de muziek van twee bijzondere decennia in de popmuziek. Samenstelling: Meini Rikkert.rn rnNon-Stop Gold, 14.00 – 15.00 uur.rnVooral 60’s, 70’s en 80’s muziek. Aangevuld met oude authentieke reclamespot. Verder een eerder jinglepakket van Haren FM. Ook de stem van voormalige zeezender DJ Marc Jacobs (Rob van Dam) is te horen. Productie en samenstelling Creative Media Recordings – Groningen.rn rnHaren Doet, 15.00 – 18.00 uur.rnNieuws, achtergronden, lokale sportuitslagen en agenda op de zaterdagmiddag. Alles omlijst met muziek. Verder het Harens Nieuws Overzicht en berichten. Vandaag onder meer:rn- Mirthe Oosting net geen winnaar in MBO Uitblinker Verkiezing .rn- Uitje van de week.rn- Rubriek “Vaste gast…..” Bas Veldman, sportcoach in Haren.rnWe zijn ook te vinden op de sociale media.rnrn[b]Zondag 4 december 2016.[/b]rnrnReligieuze uitzendingen 09.00 – 12.00 uur.rnrnElke zondagmorgen gewijde muziek en een kerkdienstuitzending. rnrnU hoort vandaag de kerkdienst vanuit de Gorechtkerk a/d Kerkstraat in Haren. Eredienst met Ds E. Overeem, Leusden. Aanvang 10.00 uur.rn rnrnHoorspel op Haren FM, 12.00 – 13.00 uur.rnrnEen hoorspel afkomstig uit het grote archief van de Nederlandse publiek omroep.rnrnWe zenden uit: De verdwenen koning. Het verhaal van Lodewijk XVII, de Franse koning die officieel overleed op tienjarige leeftijd, maar die volgens de legende naar het buitenland ontsnapte. (AVRO 1968)rnrnhttp://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelD/Deverdwenenkoning.htmrn rnMuziek Op Zondag, 13.00 – 16.00 uur.rnrnHet ultieme zondagmiddaggevoel krijg je met dit programma vol klassieke muziek.rnPresentatie en samenstelling Jan Kooistra.rn rnToezeboudel, 16.00 – 17.00 uur.rnrnEen uurtje streektaal voor bij de thee. De voertaal en muziek in het programma is hoofdzakelijk Gronings. Voorbij komt: “Snipsnapsnoaren”. Dit is een verhaal of anekdote en wordt (meestal) door de schrijver zelf voorgelezen. Regelmatige gasten zijn Henk Puister en Tineke Boersema. Eens in de maand de familie Spiekstroa, geschreven en voorgedragen door Spiekstroa zelf. Regelmatig zijn er gasten die een link hebben met de streektaal.rnPresentatie en samenstelling: Gerard Lunshof.rn rn[b]Donderdag 8 december 2016.[/b]rnrnDe HitBox, 20.00 – 21.00 uur.rnHeleanne en Jolien draaien alleen nummer 1 hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Wij zijn ook te vinden op http://www.facebook.com/hitboxharenfm en e-mail: hitbox@haren.fm.rnDe New Music Check, 21.00 – 22.00 uur. rnKevin van der Laan doet een speurtocht naar opvallende nieuwe releasesrn rn[b]Vrijdag 9 december 2016.[/b]rnrnEcht Erik, 19.00 – 21.00 uur.rnEchtErik is hét platform van de Noord Nederlandse popmuziek met elke week een liveband in de studio, het eigenwijze subjectieve hitlijstje "de 7e hemel" en nieuwe releases in de"Buttplug". Presentatie: Erik Glazenburg en Berry Stelrn rnHaren FM non-stop.rnrnBuiten de live gepresenteerde programma’s hoort u 24 uur per dag op Haren FM ons non-stop muziek aanbod en elk uur een NOS-Journaal.rnrnRegionieuws van Radio Noord.rnVan maandag t/m vrijdag is regionaal nieuws te beluisteren op Haren FM. Tussen 07.00 – 09.00 uur, 12.00 – 13.00 uur en 17.00 – 18.00 uur hoort u de nieuwsuitzendingen van Radio Noord.rn rnVrijwilligers: nieuwe vrijwilligers kunnen zo aan de slag!!! We zijn op zoek naar redactieleden voor onze informatieve uitzendingen, nieuwslezers, acquisiteurs en technici. Reacties op: info@haren.fmrn rn rnrnOns adres:rnrnPost- en bezoekadres is: Hortuslaan 1, 9751 BE Haren.rn rnReactietelefoon Haren FM 050 – 53 50 220.rnPersberichten en andere wetenswaardigheden zijn welkom op: redactie@haren.fmrn rnHaren FM, ether FM 107.0 MHz., kabel 105.5 MHz., livestream en uitzending gemist op [link=http://www.haren.fm]www.haren.fm[/link]

glimmen.net: sinds 2006 dagelijks nieuws over en voor het Groningse dorp Glimmen.